†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††† WELKOM BIJ GREENWOOD FARMS

 

 

Op een wonderschone locatie in Weeze te Duitsland, net over de grens bij Boxmeer, ligt de draverstoeterij Greenwood Farms.

 

Frank is al meer dan 40 jaar actief in de drafsport en is samen met zijn partner Ilonka, uit passie voor de drafsport, in 2009 gestart met Greenwood Farms.

 

Het bedrijf beschikt over ruim 10ha weiland, 31 boxen en 3 grote loopstallen voor de veulens/jaarlingen met directe uitloop naar de weide, zodat de veulens/jaarlingen continu kunnen bewegen en frisse lucht hebben. Ze krijgen onbeperkt ruwvoer en 2 x per dag krachtvoer. Uiteraard worden ze regelmatig ontwormd en bekapt.

Voor ons is een goede opfok essentieel, omdat dat het vertrekpunt is van een goed sportpaard!

 

Tevens verzorgen wij voor u het afveulenen, waarvoor wij over enkele zeer ruime (kraam) boxen beschikken. Door het geboortealarm zijn wij vrijwel altijd direct aanwezig als een merrie gaat bevallen. Bij mogelijke complicaties zijn wij direct standby.

 

Op onze website kunt u een uitgebreid aanbod vinden van internationale tophengsten met uitstekende moderne bloedlijnen van over de gehele wereld. Tevens kunnen wij u behulpzaam zijn bij de keuze van de juiste hengst voor uw merrie.

Het diepvriessperma is opgeslagen in ons EU Samendepot. Wij kunnen het sperma met officiŽle documenten (EU papieren) versturen naar de door u gewenste bestemming.

Ook voor het insemineren van uw merrie kunt u bij ons terecht onder deskundige begeleiding van Dierenarts Bas Thijs.

 

U bent van harte welkom om te zien wat wij te bieden hebben! Graag van te voren afspreken, zodat wij tijd voor u vrij kunnen maken.

 

Is uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op!